Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Myynnissä Latvialaista luonnonkosmetiikkaa, joilla loihdit myös kotiisi spatunnelman. Tuotesarjasta löydät herkullisen tuoksuiset  vartalohoitotuotteet, joihin kuuluu kuorinnat, vartalojogurtit, suihkugeelit sekä käsisaippuat. Kaikki tuotteet ovat valmistetu korkealaatuisista puhtaista luonnonraaka-aineista, joita ei ole testattu eläimillä.

 

 

Hopeajalosteen (Magic silver) kauniit aidot hopeakorut, jotka paketoidaan halutessa myös lahjapakettiin. 

 

 

 

 

Kasvohoitosarjana käytetään Bion kasvohoitotuotteita, jotka on kehitetty erityisesti aknen ja ruusufinnin hallintaan, mutta myös ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen. Tuotteissa hyödynnetyt kasviuutteet ovat valittu tieteellisin perustein parantamaan ihon kokonaisvaltaista hyvinvointia, terveyttä ja biokemiaa.

Tuotteet eivät sisällä haitallisia säilöntäaineita, parabeeneja, mineraaliöljyjä, lisättyjä keinotekoisia tuoksuja- tai väriaineita, triklosaania, SLS-sulfaatteja.

 

 

 

Kauttani saa lento- ja mittatilaustukisukkia sekä laitoskäyttöön soveltuvia CircAid sidossukkia. Asiakas voi itse halutessaan valita värin, paksuuden, reisisukkien yläresorin, yms. Sukkien materiaali on hengittävää ja miellyttävä iholla.

 

 

Myynnissä myös lahjakortteja, meikkejä ja muita tuotteita.

 

Tervetuloa shoppailemaan!