Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hei kaikki!

Nimeni on Jonna Kovala.

Olen valmistunut kosmetologiksi Vaasan Ammattiopistosta 2005 ja siitä lähtien toiminut alalla sivutoimisena yrittäjänä. Toiminimen Salon Celine perustin jo opiskelujeni aikana vuonna 2003, jotta pystyin harjoittamaan työtäni opiskelujen aikana. Minulla oli alkuun toiminimellä Salon Celine toimiva hoitola sepänkylässä. Nykyään toiminimenä on oma nimeni. 

Halusin suuntautua vielä lääkinnälliseksi jalkahoitajaksi, joten lähdin taas oppimaan lisää ja 2013 valmistuin jalkahoitajaksi. Kiinnostuin myös liukukuppauksesta ja turvehoidoista, joten kävin tutustumassa Seinäjoella Siniristihoitolaan ja kouluttauduin vielä turvehoitajaksi. 2019 aloitin lähihoitajaopiskelut ja valmistuminen on maaliskuulla 2020.

 

Lisäksi laajensin palveluitani myös tukisukkiin. Olen kouluttautunut Mediteam sukkien jälleenmyyjäksi ja minulta saa kompressiotukisukkia mittatilauksella sekä lento- ja hopeasukkia.

Olen Vaasan seudun Diabeetesyhdistyksen jalkahoitaja ja kaikki yhdistyksen jäsenet saavat jalkahoidosta alennuksen. Toimin myös Vanhan Vaasan Sairaalan jalkahoitajana. Palveluihini kuuluvat myös ABI -arvon mittaus manseteilla ja dopplerilla sekä perinteiset diabeetikon tuntotestit (monofilamentti ja värinä).

 

Tämä tunnus kertoo lailliasesta ja hyvinkoulutetusta kosmetologista. Tunnus kuuluu Suomen kosmetologien yhdistykselle.